Кифлички

Сите мислат дека кифличката е неозбилна. Некој тврдат дека е и непотребна.

Ние веруваме дека е ненадминлива.

Continue reading

Домашно лепче

Овде кај нас, без леб, не се јаде ништо.

За почеток, лебот се меси дома. Тоа значи дека местото на кое го месиш тестото е целосно твое.

Continue reading